Skip to main content
 • RADIONICA UNIVERZITETA BIJELJINA „KAKO APLICIRATI ZA POSAO“
  Dana 27.4. na našem Univerzitetu održana je radionica za studente pod nazivom „Kako aplicirati za posao“. Radionicu je organizovalo Psihološko savjetovalište u saradnji sa Centrom za psihološki i karijerni razvoj „Habitus“ iz Loznice. 
 • Poziv za učešće na IV Naučnoj konferenciji sa međunarodnim učešćem
  Prvo obavještenje za učešće na IV Naučnoj konferenciji sa međunarodnim učešćem
 • Pripreme za Hackathon
  Dana 26.04.2021. god je na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta „Bijeljina“ iz Bijeljine organizovano predavanje na temu predstojećeg održavanja Hackathon-a u sklopu VIRAL projekta. 
 • Laboratorija za psihologiju Univerziteta „Bijeljina“
  Laboratorija za psihologiju Univerziteta Bijeljina, koja se u svom domenu istraživanja takođe bavi kognitivnom psihologijiom i kognitivnom neuronaukom, trenutno sa svojim studentima radi na dva projekta...
 • POČINJU PRIPREME ZA VIRAL HAKATON U BANJA LUCI
  Krajem maja mjeseca u okviru VIRAL projekta, u kojem je Univerzitet “Bijeljina” jedan od partnera, organizuje se takmičenje studenata - hakaton (STUDENT PITCHING COMPETITIONS –HACKATONS) u Banjoj Luci za studente univerziteta u Banja Luci, Tuzli i Bijeljini.

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet “Bijeljina” je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole “Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.