Skip to main content

RADIONICA UNIVERZITETA BIJELJINA „KAKO APLICIRATI ZA POSAO“

Dana 27.4. na našem Univerzitetu održana je radionica za studente pod nazivom „Kako aplicirati za posao“. Radionicu je organizovalo Psihološko savjetovalište u saradnji sa Centrom za psihološki i karijerni razvoj „Habitus“ iz Loznice. 

Radionicu je vodila prof. dr Mirjana Nikolić, profesorica psihologije, a koordinisao koordinator Psihološkog savjetovališta Mladen Cimeša. Kao stručni konsultant na radionici je učestvovala profesor Farmacije i saradnik Habitusa Tijana Škorić.

Prije početka radionice uvodnu riječ održao je prof. dr Boro Krstić, direktor Univerziteta Bijeljina, koji je ukazao na značaj održavanja ovakvih edukatinvih sadržaja na Univerzitetu Bijeljina.
Po završetku radionice radjena je evaluacije, s ponosom prenosimo utiske naših studenata: 

  • dobra organizacija i realizacija,
  • pozitivna atmosfera za rad,
  • tema zanimljiva i korisna,
  • stečena praktična, primenjiva znanja, 
  • kreativna i originalna radionica

Studenti su takođe u svojim evaluacionim listovima pohvalili predavanje profesorice Mirjane Nikolić, njenu stručnost i sposobnost da prenese znanje koje posjeduje. 
Predlog studenata je da Univerzitet Bijeljina zaslužuje više ovakvih radionica i da se trebaju u narednom periodu ponovo organizovati, jer ovakve radionice edukuju studente o temama koje su neophodne za karijerni, odnosno lični razvoj.

Specijalne pohvale dobio je i koordinator Psihološkog savjetovališta Mladen Cimeša na svome svesrdnom zalaganju u organizaciji same radionice. 
Svaki učesnik je dobio sertifikat o učešću.

 

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet “Bijeljina” je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole “Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.