Skip to main content

ODRŽANA RADIONICA “ASERTIVNA KOMUNIKACIJA”

Dana 18.11.2021. godine na našem Univerzitetu održana je edukativna radionica pod nazivom “Asertivna komunikacija” koju je Psihološko savjetovalište Univerziteta "Bijeljina" realizovalo u saradnji sa NVO “Habitus” iz Loznice. Ućešće na radionici su uzeli studenti svih smjerova i studijskih programa našeg Univerziteta. Iako je broj studenata za ovu radionicu bio ograničen, bila je veoma posjećena.

  • Glavni predavač, kako je i najavljeno, bila je doc. dr Mirjana Nikolić, profesor psihologije i sertifikovani trener asertivnosti.
  • Svojim prisustvom i učešćem podršku organizaciji ove radionice dala je i dekan Fakulteta za psihologiju prof. dr Biljana Dimitrić.
  • U neformalnom dijelu gost radionice bila je i prof. dr Jasna Veljković, uvaženi klinički psiholog i psihodramski psihoterapeut.
  • Specijalne pohvale za organizaciju dobio je koordinator Psihološkog savjetovališta, Mladen Cimeša, koji je najavio organizaciju još ovakvih edukativnih radionica i ukazao na značaj njihovog realizovanja, kako sada tako i u budućnosti.

U evaluacionom upitniku studenti su ocijenili da je radionica bila na visokom nivou.

Svaki od polaznika radionice je dobio sertifikat.

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.