Skip to main content

Studentski Parlament Univerziteta "Bijeljina" priključio se humanitarnoj akciji " A zašto ja nemam paketić"

Studentski Parlament Univerziteta "Bijeljina" priključio se humanitarnoj akciji " A zašto ja nemam paketić" koji organizuju Univerzitet Istočno Sarajevo, Bijeljinsko udruženje Mladih i Unija Studenata Republike Srpske. Naši volonteri prikupljaju paketiće u raznim marketima širom grada.Naravno, prikupljanje donacija, te pakovanje i podjela novogodišnjih paketića ne bi bila moguća bez velikog broja volontera, kao i sugrađana, donatora i društveno odgovornih kompanija koji svake godine daju značajan doprinos tome da što veći broj paketića bude uručen u prave ruke mališana.

Paketići se prikupljaju za mališane iz socijalno ugroženih porodica sa područja Bijeljine i Kosova i Metohije. 

Novogodišnjim praznicima najviše se raduju naši najmlađi , a kako bi sva djeca, bez obzira na imovinsko stanje, osjetili novogodišnju čaroliju, budimo drugačiji,budimo humani.

Usrećimo naše mališane,da svi osjete prazničnu čaroliju, jer naše malo nekome znači mnogo.

Galerija - https://www.ubn.rs.ba/node/709

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.