Skip to main content

Univerzitet "BIJELJINA" učestvovao je na INFOTECH konferenciji

Dana, 5. 6. 2024. godine Univerzitet "BIJELJINA" učestvovao je na INFOTECH konferenciji koja je održana u Hotelu "Izvor" u Aranđelovcu.
INFOTECH je regionalna konferencija sa višedecenijskom tradicijom, koju odlikuju veliki broj posjetilaca, posljednja inovativna rješenja renomiranih kompanija izlagača i stalan fokus na aktuelne teme iz oblasti informaciono komunikacijskih tehnologija u javnom sektoru i sigurnosti.

Univerzitet "BIJELJINA" koji je suorganizator konferencije, predstavljala je prof. dr Slađana Vujičić, dekan Fakulteta zdravstvenih studija, koja je je izlagala rad na temu: "The Analysis od the Usage of Information and Communication Technologies in Enterprises of the Republic of Serbia and the Republic of Srpska".

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.